Klubová výstava kelpií - Club Show Kelpie 2011 17.7.2011 Mladá Boleslav

17.07.2011 14:18

Klubová výstava kelpií - Club Show Kelpie 2011

judge - Wilberg Leif - Herman /NO/


Britney z Lhotecké linie - Výborná 1, CAC a Klubový vítěz /Club Winner 2011/
Angelo Dai Muratori /syn - son/ Výborná 1,CAJC a BOJ

 

Dnes za parného slunečného dne jsme vyrazili na Klubovou výstavu kelpií v Mladé Boleslavi.Usmlouvala jsem Vaška, aby vystavil jednu kelpinku, samozřejmě si vybral Breeze. Joker má děsnou pubertu na každého skáče,s každým by se chtěl honit...no hrůza ho předvést,ale nakonec i chvilku postál.Dalším mínus pro Jokera bylo,že nastoupil do kruhu se synem Breeze a Gideona  - Angelo neboli Burák,jak mu říká majitelka Iva.Takže Iva s Burákem získali Výbornou 1, CAJC a BOJ a Joker VD 2. Vše má ve vývinu a vedle Buráka vypadal jako rozpustilý klučík.Joker je o 3 měsíce mladší,tak snad trochu zmohutníme :-) Burákovi a Ivě děkujeme za presentaci našeho vrhu A.

Vašek s Breeze/ věděl¨,koho si vybrat :-)/ dostali Výborná 1,CAC a Klubového vítěze.Přišel vítězně ke mně s 2 poháry a zavelel ...jedeme domů.Vaškovi nebylo moc dobře,včera asi dostal úpal a úžeh dohromady,takže byl rád ,že Breeze nezískala i BOB,jelikož by musel čekat do odpoledne na vyhlášení nejlepšího psa klubu a jít ještě jednou do krubu s corginami. BOB dostal Fast.

 

Posudky jsme dostali v angličtině:

Breeze : excelent type,good size and proportions,very nice head and expression,good neck and topline, good croup and tail,balanced angulation,good body,excellent coat,moves well.

Excelllent 1,CAC, Club Winner 2011

Joker: very nice type,good size,sufficient length of body,head should be a little stronger,sufficient angulation,still quite narrow and short in ribcage,good coat,moves quite well.

Very good 2